Szállítás bárhová HU, SR és CR területén

Örömmel tölt el minket, ha az első vásárlásból ismétlődő vásárlás lesz. Ezért szeretnénk Önt is boldoggá tenni. Létrehoztunk egy hűségprogramot a törzsvásárlók számára, ahol akár 60%-os kedvezményeket is kaphat.

A SANECO hűségprogram négy hűségcsoportból áll:
NORMAL, PREMIUM, DIAMANT és MYSTIC. 

Az egyes hűségcsoportok egyre nagyobb és nagyobb kedvezményeket kínálnak.A magasabb hűségcsoportba való feljutás természetes és a nálunk végzett vásárlások mennyisége határozza meg.

Amikor Ön az üzletben vásárol, az eladásból történő forgalmát a hűségkártya vagy mobilalkalmazás segítségével rögzítjük. Webes, telefonos vagy e-mailes vásárlások esetén az eladásokat egy személyes fiókon keresztül követjük nyomon a www.kvety.sk oldalon történő bejelentkezéssel.

A SANECO hűségprogram abszolút mindenki számára elérhető. Nem teszünk különbséget az ügyfelek jogi formái között, így ugyanazok a szabályok vonatkoznak mindenkire. A kártya kibocsátásának feltétele, hogy a Hűségkártya igénylőlap adatai a valóságnak megfelelően legyenek kitöltve. A hűségkártya elvesztése esetén a kártya ismételt kiállításáért 2,00 EUR adminisztrációs díjat számítunk fel a hűségszint azonban változatlan marad. A kizárólag online áruházakban vásárló ügyfél a regisztrációval automatikusan a SANECO hűségprogram tagjává válik, anélkül, hogy hűségkártyát kellene kiállítani számára.

1. Belépés a SANECO
hűségprogramba

A SANECO tagja:

1.

automatikusan minden új ügyfél, aki regisztrál a Kvety.sk weboldalon.

2.

a kizárólag üzletekben vásárló ügyfél, aki igényli a SANECO hűségprogramba való regisztrációt a hűségkártya iránti kérelem kitöltésével és benyújtásával. Az igénylés a Kvety.sk boltjaiban lesz elhelyezve. Aláírásával az ügyfél elfogadja a SANECO hűségprogram feltételeit.

A SANECO programban való tagság kezdődik:

1.

az ügyfél az interneten keresztül regisztrált:
- automatikusan az első regisztrációkor.

2.

a hűségkártya alkalmazáson keresztül regisztrált ügyfél:
- az első vásárlás napján.

2. a SANECO hűségprogram
leírása és előnyeiA SANECO program új tagja a NORMAL első hűségcsoportban kezd. A hűségcsoportba való beiratkozással az ügyfél megkapja azokat az előnyöket, amelyeket a csoport lehetővé tesz számára és az ellenőrzési időszak alatt igénybe vehet . Az ellenőrzési időszak az elmúlt 365 napot jelenti és a SANECO-tagság kezdetének napján (vagy az első vásárlás napján) kezdődik. A hűségcsoportba való bekerülést az Ön forgalmának összege határozza meg 365 napra visszamenőleg. A hűségcsoportokon belüli emelkedés vagy visszaesés automatikusan történik az elmúlt 365 napban elért forgalom alapján.

Az egyes hűségcsoportok forgalmának összege:

KEDVEZMÉNY


MYSTIC
Forgalom 10 001 € - tól


DAIMOND
1001€ és 10 000€ közötti forgalom


PREMIUM
51€ és 1000€ közötti forgalom


NORMAL
Legfeljebb 50€ forgalom

Hogyan működik
SANECO a gyakorlatban?


Az ügyfél az első vásárlást 2020.8.1-én végzi pl. 40 Euró értékben, és automatikusan bekerül az első NORMÁL hűségcsoportba. 2020.8.15-én a vásárló újabb 30 Euró értékű vásárlást hajt végre. A 2020.8.15-i vásárlással a vásárló meghaladja az 50 Euró forgalmat és automatikusan átsoroljuk a magasabb PRÉMIUM hűségcsoportba. A PRÉMIUM hűségcsoport a www.kvety.sk és a www.kvety.sk/trade weboldalon található összes termékre akár 4%-os kedvezményt biztosít a vásárlóknak
Ha a vásárló további vásárlásokat hajt végre, és meghaladja az 1000 euró forgalmat, automatikusan bekerül a DIAMOND magasabb hűségcsoportba, ahol akár 20%-os kedvezményben részesül. Ha azonban a vásárló 2020.8.15-én vásárolt utoljára, és a következő vásárlásra csak 2021.8.10-én kerül sor, akkor a hűségcsoportja automatikusan a NORMÁL szintre csökken, mivel a 365 nappal ezelőtti forgalmának értéke 30 euró volt.

Tanács végezetül

A www.kvety.sk oldalon nem csak az olyan ünnepeken, mint a Valentin-nap,a Nemzetközi nőnap, az Anyák napja, az Apák napja, a Szülők napja vagy a Karácsony, lehet virágajándékkal kedveskedni szeretteinknek. A www.kvety.sk/trade weboldalon boldoggá teheti magát, ahol számos kiegészítő és dekoráció közül választhat otthonába vagy üzleteinkben. A rendszeres vásárlások vonzó kedvezményeket garantálnak Önnek az ellenőrzési időszak alatt. Minél hűségesebb, annál olcsóbb.

A tagság törlése
a SANECO programban

A SANECO hűségprogram által nyújtott kedvezmények jogilag nem érvényesíthetők és a Kvety.sk fenntartja a jogot, hogy indoklás nélkül megszüntesse a hűségprogramban való tagságot és a kedvezmények nyújtását. Aláírásommal megerősítem, hogy a fenti adatok helyesek, és egyúttal írásban, határozatlan időre szóló beleegyezésemet adom a személyes adataimnak a személyes adatok védelméről szóló 122/2013. sz. módosított törvény értelmében történő kezeléséhez, különösen a keresztnevemre, vezetéknevemre, születési dátumomra, állandó lakcímemre, címemre és elérhetőségeimre, mint például telefonszámom, e-mail címem stb. vonatkozó személyes adatokhoz. Aláírásommal vállalom továbbá, hogy a hűségkártyát kizárólag magam használom, harmadik félnek való átadás nélkül és elfogadom a SANECO hűségprogram feltételeit. Ebben az esetben automatikusan a Normál hűségcsoporthoz lesz csatolva.

Az ügyfélnek lehetősége van arra, hogy a SANECO hűségprogramban való tagságát a info@kvety.sk e-mail címre küldött írásos lemondási kérelemmel törölje. A kérelem feldolgozását követően a tagság megszűnik és az ügyfél e-mailben értesítést kap.