Szállítás bárhová HU, SR és CR területén

A sziromrendszer

Csokrokat nem csak különleges napokon, hanem bármely hétköznapon is kellene ajándékozni. Csak kedvtelésből, mert törődik valakivel. És ha így tesz, megérdemli, hogy önmaga is kapjon egy virágot. Ezért hoztunk létre egy sziromrendszert, hogy legalább virtuálisan köszönetet mondjunk. Minden vásárlásért kap néhány szirmot, amelyeket pénz helyett felhasználhat a következő rendelésnél. Nézze meg közelebbről a sziromrendszerünket.

Mi az a sziromrendszer?

A szirmokat bónuszrendszerként hoztuk létre a www.kvety.sk és a www.kvety.sk/trade portálok minden online ügyfele számára.

A sziromfiókja automatikusan létrejön, amikor regisztrál, így a sziromkertje az első vásárlásától kezdve növekedni fog. Minden egyes fizetett megrendeléshez új szirmok kerülnek hozzáadásra, 1 szirom értéke 0,01 euró. A szirmok számával kapcsolatos információk az egyes termékek neve mellett találhatók.

1.

Minden egyes csokor megvásárlása
esetén a www.kvety.sk honlapjáról,
kap egy megadott szirommennyiséget.
Létszámuk a csokor neve mellett található.
 

2.

1 szirom értéke
0,01 euró

3.

Az összegyűjtött szirmok a következő
vásárlásnál felhasználhatók, árengedményt biztosítanak
az áru árából.

Hogyan működik az egész folyamat?

Bármit is vásárol tőlünk, kap érte néhány szirmot. Ha például egy 29,69 eurót érő csokrot választ a neve mellett megtalálja a szirmok számát. Miután kifizette a rendelését, 29 új szirom kerül a sziromszámlájára.

Ettől kezdve egyfajta virtuális kertésszé válik. A sziromszámlát azonban nem kell öntözni, mert a szirmok további vásárlásokkal szaporodnak. A megszerzésük és használatuk előzményeit a személyes fiók áttekintésében ellenőrizheti. Ezek a legfrissebbtől a legrégebbiig vannak rendezve, és a teljes számukat is megtalálja. Ezek a kosárban is megjelennek, ahol kedvezményként felhasználhatók. Csak kattintson a "szirom használata" gombra, és az értékük automatikusan levonásra kerül.

A sziromrendszer alapelvei

Csak a Kvety.sk, s.r.o. weboldalon regisztrált ügyfelek vehetnek részt a virágszirom rendszerben.

A szirmok a megfelelően kiállított és kifizetett megrendelésekhez automatikusan számolódnak.

Abban az esetben, ha a vásárló stornózni kívánja a megrendelést a lemondott megrendelésre vonatkozó szirmokat megterhelik a vásárló számlájáról.

A megszerzett szirmok nem ruházhatók át másik ügyfélre, csak egy felhasználói fiókra érvényesek.

A szirmok csak új megrendelésre vonatkozó kedvezményként vehetők igénybe ,pénzügyi kompenzáció nem megengedett a rendszer politikája szerint és nincs rá törvényes jogosultság.

A fiókja kimerítésének határideje a felhasználói fiókján végzett utolsó tevékenységtől számított 3 év. Ezt követően a társaság a felhasználó előzetes értesítése nélkül törölheti a felhalmozott szirmokat.